Over Loodgietersbedrijf Baart

Loodgietersbedrijf Baart BV is al meer dan honderd jaar actief in Amsterdam en omstreken. In deze omgeving staat Baart BV bekend als één van de bekendste loodgieters. Kortgeleden heeft Loodgietersbedrijf Baart zich gevestigd in Diemen, alwaar de zaakwaarneming geheel in handen is van de huidige eigenaar, André de Kamps.

Vakkundig in uiteenlopende werkzaamheden

Naast Loodgieterswerkzaamheden levert Baart BV gas- en watertechnisch werk. Maar ook voor gasverwarming, geisers, centrale verwarming, sanitaire installaties, dakbedekking, lood- en zinkwerken en riool ontstopping kunt u bij Loodgietersbedrijf Baart BV terecht.

Hoge service, optimale kwaliteit en een breed dienstenpakket

Baart BV beschikt over een breed én tevreden klantenbestand uit Amsterdam, Diemen en omgeving. Dit omdat Baart BV een hoge service en optimale kwaliteit levert tegen een eerlijke prijs. Daarnaast zit de kracht hem ook in het leveren van uiteenlopende diensten. Zo kan Baart altijd een totaal- en maatwerk concept leveren.

Neem contact op en maak kennis

Wilt u kennismaken met Loodgietersbedrijf Baart BV, neem dan vandaag nog contact op. Bel 020-636 6970 of laat een bericht achter via het online contactformulier aan de linkerzijde, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

bericht sturen

Loodgietersbedrijf en
Rioolontstoppingsdienst Baart BV

Rietzangerweg 106
1111 VN DIEMEN
T: 020-6366970
M: 06-53147807

E: baartbv@xs4all.nl
KvK: 33200897

telefoon
plaatje